Pri zoohit vas z zooTočkami nagradimo za vašo zvestobo. Registrirane stranke samodejno prejmejo eno točko za vsak 1 € vrednosti naročila. Zbiranje zooTočk se splača, unovčenje vaših točk pa je hitro in enostavno.   

 

Preprosto izberite izdelek v naši Trgovini s premijami, ga dodajte v svojo košarico in unovčite točke, da ga prejmete brezplačno!

 

Opozorilo: 

  • Prislužene točke bodo pripisane vašemu računu stranke, ko v celoti poravnate stroške naročila in bo naročilo v našem sistemu potrjeno.
  • Če se vrednost vašega naročila zmanjša (npr. vrnjeni izdelki, itd.), vam bomo pripisali samo točke za dejansko plačano vrednost
  • zooTočke potečejo ob koncu vsakega kvartala, v kolikor niso bile unovčene za premije v roku 12 mesecev od datuma, ko so bile dodane na vaš račun stranke. Datum poteka lahko preverite v računu stranke »Moj zoohit«
  • Dodatne točke si lahko prislužite tudi preko posebnih ponudb in promocij. Te oglašujemo na spletni strani in v Spletnih novicah. Dodatne točke vam bodo pomagale, da še hitreje prejmete premije. Točke, prejete preko posebnih promocij, imajo lahko krajši datum poteka.

 

  Za določila in pogoje ter dodatne informacije obiščite Program zvestobe zoohit.