Sprejemamo naslednje načine plačil: 

  • Kreditna kartica (Visa, MasterCard)
  • Plačilo po povzetju 
  • PayPal 
  • Plačilo po predračunu (bančno nakazilo) 
  • Apple Pay

 

Vsi naši načini plačila so popolnoma varni. Vse osebne informacije (kot so informacije o plačilu, e-pošti in naslovu) in podrobnosti o plačilu so zaščiteni s šifriranjem in dodatnim postopkom avtorizacije.  

 

Kreditna kartica 

Vaša kreditna kartica ne bo bremenjena, dokler vaše blago ne zapusti našega skladišča. Ko dodajate novo kartico, lahko shranite podatke o kartici za prihodnje nakupe. 

 

PayPal 

Če izberete način PayPal, boste preusmerjeni na spletno mesto PayPal, kjer boste dokončali svoje plačilo. Če nimate računa PayPal, si ga lahko ustvarite med postopkom naročanja. Upoštevajte, da ne sprejemamo plačil z računov PayPal iz Amerike (ZDA). 

 

Plačilo po predračunu 

Pri vnašanju podatkov za bančno nakazilo v polje za sklic plačila vključite številko računa naročila. Znesek nakažite na naslednji račun:

 

zooplus SE, Sonnenstraße 15, 80331 München

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., LJUBLJANA

IBAN: SI56 2900 0007 0053 451

SWIFT (BIC): BACXSI22

 

Obdelava bančnih nakazil lahko traja 1–3 delovnih dni. Ko bo plačilo v celoti knjiženo, bo vaše naročilo poslano v naše skladišče v obdelavo. 


Apple Pay

Apple Pay je na voljo kot način plačila za iOS operacijski sistem v naši aplikaciji in mobilni spletni trgovini. Ta način plačila lahko izberete v pregledu naročila na blagajni. Ta način plačila je dostopen prek Safari brskalnika, plačate pa lahko s povezano plačilno kartico. Plačilo je izvedeno neposredno prek vašega Apple računa. Po oddaji naročila boste preusmerjeni na Apple za avtorizacijo plačila. Takoj, ko prejmemo obvestilo o avtorizaciji, bomo pričeli s pošiljanjem naročila - odvisno od časa pošiljanja, ki je naveden ob nakupu izdelkov.

Odvisno od načina plačila, izbranega pri Apple Pay, bo vaša plačilna metoda bremenjen z dejanskim zneskom na računu, od katerega bodo odšteti morebitni popusti, kuponi itd., takoj po odposlani pošiljki.

 

V posameznih primerih oziroma glede na način dostave, ki ga izbere kupec, bo zoohit sprejel le določene vrste plačila.

 

Dodatne informacije o vseh načinih plačil lahko najdete tukaj.